Johan Seggers Installatietechniek

Mercuriusweg 4
9482 WL Tynaarlo
0592-269585
info@johanseggers.nl

Over Johan Seggers Installatietechniek

Johan Seggers Installatietechniek is gevestigd op het industrieterrein in Tynaarlo. Eelde, Zuidlaren en Vries vormen samen de  gemeente Tynaarlo in de provincie Drenthe. Bij Johan Seggers Installatietechniek kunt u terecht voor alles op het gebied van badkamers, toiletruimtes, tegels en overig sanitair. Bent u in de buurt? Kom gerust eens binnenlopen voor een kopje koffie of een vrijblijvende afspraak voor een badkamerontwerp.

Ontstaan Johan Seggers Installatietechniek

Ik ben Johan Seggers en samen met mijn vrouw Janet eigenaar van Johan Seggers Installatietechniek. Johan Seggers Installatietechniek is vanaf 01-06-2012 geopend met een spiksplinternieuwe showroom, met de nieuwste trends, aan de Mercuriusweg 4 te Tynaarlo. Ik heb 23 jaren ervaring in de installatietechniek, ben als geisermonteur begonnen en doorgestroomd tot allround monteur gas/water elektra, waarvan de laatste 14 jaar bij een Installatiebedrijf waar ook badkamers worden verkocht. Ik ben zeer leergierig wat betreft de techniek en energiebesparing en elke vorm van techniek interesseert mij dan ook. Door mijn ervaring, inzicht en meedenken, kan ik oplossingen aandragen waar andere installateurs stoppen.

Showroom Johan Seggers Installatietechniek

Johan en Janet Seggers

Installatie

Met eigen installateurs in huis, kunt u bij Johan Seggers Installatietechniek geholpen worden van A tot en met Z. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe kraan of de een renovatie van een badkamer.

Aangesloten bij Bad in Beeld

Wij zijn aangesloten bij de Franchise organisatie Bad In Beeld. Deze organisatie maakt dat wij door gezamenlijke inkoop, met een nog steeds uitbreidend aantal leden, de mooiste producten van de diverse A-merken voor zeer concurrerende prijzen aan kunnen bieden.

Nationale Badkamergarantie

Wij zijn NBG erkend en bieden u de vijf unieke en waterdichte garanties. U hoeft er niets extra’s voor te betalen. Deze garanties stellen u in staat om alleen maar te genieten van uw nieuwe badkamer. Lees meer over de Nationale Badkamer Garantie.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak