Tegels

In een speciaal ingerichte tegel hoek in onze winkel, kunnen wij u advies geven over welke tegel het beste past in uw badkamer of toiletruimte. Of u nu kiest voor een wildverband, mozaïek of natuursteen tegels? Wij kunnen u alles tonen op het gebied van badkamertegels.

Gratis tegeladvies >

Badkamertegels

Voor uw badkamer hebben we een ruim assortiment aan tegels. Kiest u voor het moderne dan hebben wij mooie tegels in zwart wit tinten in alle gewenste formaten. Wilt u toch wat anders? Dan zijn er tal van stijlen waar we u advies over kunnen geven.

Badkamertegels Johan Seggers

 

Toiletruimte betegelen

U gaat uw toiletruimte verbouwen, maar wat doet u met de tegels? Onze tegelzetter heeft veel ervaring met het betegelen van toiletruimtes. Of u nu de gehele toiletruimte wilt betegelen of alleen de vloer. Tip: als u toch bezig bent adviseren wij om de hal of keukenvloer ook direct mee te pakken. Op deze manier kunt u drempelloos een strakke ruimte creëren.

Tegelzetter Tynaarlo

Wij hebben een eigen professionele tegelzetter die jarenlang ervaring heeft met het plaatsen van diverse soorten, verschillende tegelverbanden en merken. Heeft u tegels nodig die u graag professioneel geplaatst wilt hebben in de omgeving van Assen of Groningen? Dan bent u bij Johan Seggers Installatietechniek aan het juiste adres!

 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak